Спартак (Варна) и Хебър се изправят един срещу друг в двубой от

...
Спартак (Варна) и Хебър се изправят един срещу друг в двубой от
Коментари Харесай

Спартак и Хебър нямат право на грешка, ако искат да запазят шансовете си за оцеляване живи

Спартак (Варна) и Хебър се изправят един против различен в дуел от 32-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се намират в последната група на тимовете, борещите се за оставане в елита, и днешният мач може да се окаже основен за развръзката в края на сезона. Срещата на “Коритото ” във Варна стартира в 18:00 часа, а основен рефер ще бъде Ивайло Стоянов.
Домакините се намират все още на последното място в класирането и не би трябвало да вършат никакви неточности до края на шампионата, в случай че желаят да запазят очакванията си за оцеляване живи. Спартак е с 18 точки след 31 кръга и се намира на 5 от Хебър и на 7 от Септември, които са над него в класирането. В предходния кръг успеха на варненци им се изплъзна в заключителните минути на дуела с Ботев (Враца) и по този начин момчетата на Димитър Димитров трябваше да се задоволят единствено с точката, която по никакъв метод не им бе задоволителна. След вчерашната победа на Септември над Пирин през днешния ден “соколите ” нямат право да търсят нищо друго с изключение на успеха.
Херо обаче ще би трябвало да се оправя без част от главните си футболисти. Аут от състава на Спартак са Иван Дичевски, Родни Антуи, Луан и Ромей Ивееш, които са контузени. В групата обаче се завръща Жоао Марио и Пламен Димов, който бе осъден в предходния дуел.

Положението на Хебър също не е прелестно, само че техните очаквания за избавление са относително по-големи от тези на варненци. Тимът от Пазарджик е предпоследен с 23 точки и най-малко все още, в случай че остане на тази позиция, ще изпадне непосредствено. “Зелените ” обаче са на 2 точки от четвъртия Септември и на 4 от третия Пирин, тъй че може да се каже, че трите точки са наложителни и за гостите в днешния дуел. Иначе Хебър загуби в предния си мач против благоевградчани и към този момент 3 срещи поред няма победа.

Хебър няма загуба от към този момент три дуела против Спартак (Варна). По-рано през сезона двата отбора се срещнаха към този момент два пъти. Последната среща приключи 0:0, а преди този момент “зелените ” се постановиха с 1:0 като посетители. Кой ще грабни тези жизненоважни точки през днешния ден следва да разберем.

Вероятни сформира:

СПАРТАК Външно наблюдение (3-4-2-1): Фигейредо; Карамоко, П. Димов, Сиера; Белоусов, И. Йорданов, Цветков, В. Митев; Ивей, Евандро; Баланюк

ХЕБЪР (4-1-4-1): Дебърлиев; Сила, М. Михайлов, Цонков, Мазан; Стоичков; Търтов, Серано, Марсел, Хамдиев; Валпорт

СЪДИЯ: Ивайло Стоянов
СТАДИОН: “Спартак ”, Варна 
НАЧАЛО: 18:00 часа
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР